Un bărbat în vârstă de 55 de ani care se afla la volanul unei maşini a fost rănit grav, după ce a fost lovit de un tren la o trecere la nivel cu calea ferată. 

Citește și: Mașină de poliție, implicată într-un accident grav în Neamț

Accidentul a avut loc miercuri, la ora 06:54. A fost implicat un tren regio care circula pe ruta Remetea-Timişoara, în care se aflau 5 persoane, şi un autoturism în care se afla doar şoferul. 

Citește și: Un copil de 11 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Giurgiu

Victima este un șofer de 55 de ani din județ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

accident tren

Accident de tren în Timiș

[Sursa foto: ISU Timis]

Ce a transmis IPJ Timiș 

”Un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe DC 54, dinspre localitatea Giarmata Vii, înspre municipiul Timişoara, iar la trecerea la nivel cu calea ferată a intrat în coliziune cu un tren regio. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.  

Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos dintre fiarele maşinii cu ajutorul pompierilor de la descarcerare.

Citește și: Tragedie în Hunedoara: un biciclist a decedat după ce a fost accidentat pe DN74

Mecanicul trenului, în vârstă de 60 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducatorului auto îi vor fi prelevate mostre biologice, deoarece nu a putut fi testat.

Șoferul a rămas încarcerat

Am fost solicitați să intervenim la un accident feroviar, la trecerea de nivel de cale ferată de pe Aleea Pădurea Verde din Timișoara.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 pompieri cu două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj SMURD.

În accident a fost implicat un automotor care circula pe ruta Remetea-Timișoara, în care se aflau 5 persoane, și un autoturism în care se afla doar șoferul.

În urma impactului, șoferul autoturismului a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă și predată unui echipaj medical, în stare de conștiență.
Celelalte persoane implicate în accident nu au necesitat îngrijiri medicale", au transmis reprezentantii ISU Timis.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si