Close sidebar
Close sidebar

Mașină unică în România, înmatriculată la RAR în Capitală. Reprezentanții: "Probabil că nu sunt prea căutate"

Un autoturism unic în țara noastră a fost înmatriculat la Registrul Auto Român (RAR) din Capitală. Este primul astfel de prototip care apare la noi în țară, iar oficialii RAR și internauții nu au ezitat să facă glume pe această temă.

Alexandra Costea,

Mașină unică în România, înmatriculată la RAR în Capitală. Reprezentanții: "Probabil că nu sunt prea căutate"

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Colegii din RAR Grivița au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediție limitată: McLaren 765LT Spider.

Sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate...", este postarea publicată de reprezentanții RAR pe pagina oficială de Facebook- Registrul Auto Român.

Citeste si: Un bărbat și o femeie au fost reținuți după ce au păcălit o bătrână să le dea 45.000 de lei folosind metoda accidentul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform datelor care au devenit disponibile online, autoturismul, care este unic în România, valorează aproximativ 500.000 de dolari.

Citeste si: Adolescent de 19 ani, reţinut de poliţişti după ce a furat zeci de mii de euro. Ce l-a dat de gol

Totodată, bolidul de lux atinge o viteză maximă de 320 km/h şi are un consum mediu de 12,3 litri la suta de kilometri.

Comentariile amuzante ale internauților

La scurt timp după ce reprezentanții RAR au postat imagini cu autoturismul de lux, comentariile internauților n-au întârziat să apară. Utilizatorii rețelei de socializare s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante.

Citeste si: Noi scumpiri galopante în România. Mugur Isărescu, guvernatorul BNR: "Băncile au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie"

"Permis->fără permis =2.4secunde", "Întrebați-l pe dom' șofer dacă este mulțumit de ea, că nu prea văd să își cumpere lumea, o fi bune de ceva!!!?", "Ma mir ca a trecut", "Is rele, nu prea cumpara lumea!:)) Ps: sigur ceva mecanic "influensăr" a zis ca au ceva boala lor si e scumpa reparatia", "Și cine e săracu cu salariu minim pe economie care și a permis acest autoturism care are un consum rezonabil și cu care poți sa mergi cu familia la picnic în weekend pt ca este foarte încăpătoare?!", sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea celor de la RAR.

Citeste si: Adolescentul de 16 ani care a provocat accidentul de la Cobadin a murit marți dimineață la spital

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI