Un accident s-a petrecut sâmbătă după-amiază, 9 aprilie, în centrul orașului-stațiune Călimănești, din Vâlcea. În mașină se aflau patru persoane și un nou-născut.

Citeste si: VIDEO- Accident de motocicletă în Craiova. Un tânăr a scăpat ca prin minune după ce un șofer de 75 de ani a schimbat brusc banda, fără să se asigure

Ajunşi la fata locului, pompierii au constatat că incendiul fusese lichidat de către membrii Serviciul de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti, iar ocupanţii autoturismului se autoevacuaseră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Mașină în flăcări pe un drum din Tulcea

În maşină erau cinci persoane- patru adulţi şi un copil de o lună”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger.

Citeste si: Un minor din Capitală a fost reținut de polițiști, fiind suspectat că a incendiat 7 mașini

Un bărbat le-a sărit în ajutor și s-a ales cu răni grave în urma flăcărilor

„O persoană aflată în alt autoturism- cele două maşini circulau împreună- a suferit arsuri la membrele superioare şi extremităţi, în încercarea de a-i ajuta pe ocupanţi. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale”, a menţionat aceeaşi sursă care a mai precizat şi că victima a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul palmelor şi antebraţelor.

Citeste si: VIDEO| Galațiul, terorizat de un piroman. Cinci mașini au ars precum torțele. Pagubele sunt uriașe

Ucraineanul din a doua mașină, cel care a sărit în ajutor, a refuzat internarea.
„I s-a acordat primul-ajutor medical la faţa locului. Refuză transportul la spital”, a mai menţionat reprezentantul ISU Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si