Un bărbat din Suceava a trecut prin clipe de panică după ce mașina pe care o conducea a intrat la propriu în pământ! Mai exact, vehiculul a intrat cu o roată în asfaltul care s-a crăpat din senin într-o zonă intens circulată din localitate.

Incidentul s-a petrecut luni dimineața. Din senin, asfaltul a cedat sub roata unui autoturism, care a intrat cu roata din față, partea stângă, în acesta și a rămas suspendat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: IPS Teodosie face noi declarații controversate! Arhiepiscopul Tomisului, înverșunat împotriva femeilor care fac asta: „O schimonosire”

accident suceava, masina, asfalt surpat

În mașina care a rămas suspendată se aflau doi copii

În mașina care a rămas suspendată se aflau trei persoane: un bărbat, cel care se afla și la volan, și cei doi copii ai săi, în vârstă de o lună și de 1 an și 5 luni. Șoferul a povestit cum s-a petrecut totul.

„Era mașina în față, mergeam bară la bară, nu aveam cum să văd ce era pe asfalt, și dintr-o dată m-am dus... M-am speriat dar suntem bine, mergeam încet”, a relatat suceveanul implicat în accident, potrivit Monitorul de Suceava.

Zona care s-a surpat se află lângă un canal, la care a avut loc o intervenție de curând, pentru remedierea unei avarii, iar stratul suport ar fi cedat pe fondul ploilor însemnate din ultima vreme, scrie presa locală.

Citește și: Metoda șosetelor umede pentru scăderea febrei, aprobată sau contestată de medici?! Cât de eficient este, de fapt, „remediul bunicilor”

accident suceava, masina, asfalt surpat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si