Accident grav în Mehedinți. Doi tineri au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens, pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin și a fost lovită în plin de un TIR.

Potrivit primelor informații, unul dintre tinerii decedați este absolvent de liceu.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, miercuri dimineață, că pe Centura Drobeta Turnu Severin (E 70), județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier între un autotren și un autoturism.

La sosirea echipajelor de intervenție, două persoane din autoturism erau încarcerate, inconștiente.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

Ulterior s-a declarat decesul victimelor, potrivit presei locale.

Șoferul TIR-ului este un cetățean sârb.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri, fiind deviat pe strazi din municiul Drobeta Turnu Severin. Se estimează reluarea normală a circulației după ora 08:00.

Accident mortal în Mehedinți

Accident mortal în Mehedinți

[Sursa foto: News.ro]

Accident mortal în Mehedinți

Tinerii din autoturism nu au putut fi resuscitați de medicul de pe ambulanța SAJ.

”Cu puţin timp în urmă, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit pentru descarcerarea a două persoane, victimele unui accident rutier, produs între un autoturism şi un autotren, pe centura ocolitoare a municipiului. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, dar şi o ambulanţă SAJ”,  transmis ISU Mehedinţi.

Sursa citată a precizat că pompierii au descarcerat victimele din autoturism, care, din nefericire, au fost declarate decedate de către medicul SAJ.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si