Multe dintre masinile abandonate nu au taxele platite, ori figureaza ca fiind furate sau pur si simplu proprietarii nu le mai vor. Solutia cea mai simpla este sa le abandoneze pe strada.

Peste 300 de proprietari de masini au fost somati de la inceputul anului si pana in prezent sa faca dovada ca masina lor mai este in uz. Daca nu, li se da varianta sa o mute de pe spatiul public, altfel sunt informati ca va fi ridicata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Se va afisa o somatie, pe parbrizul masinii abandonate. Daca in termen de 10 zile proprietarul nu raspunde acestei solicitari, va primi inca o somatie la domiciliu”, anunta Adrian Holban, reprezentant al Politiei Locale Sectorul 1.

Daca nici la aceasta somatie nu va raspunde, dupa 5 zile se va trezi fara masina. Autoturismul va ajunge intr-un depozit de la marginea Bucurestiului. Proprietarul mai are insa o sansa. O poate recupera daca va plati taxa de ridicare si transport in valoare de 500 de lei la care se adauga si o amenda de 2000 de lei.

Tot in centrul Capitalei, intr-o zona extrem de alomerata, aceste 2 masini blocheaza 2 locuri de parcare. Este evident ca masinile nu au mai fost miscate de mai multa vreme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si