Avocatul Florin Ghiulbenghian a declarat la un post de televiziune ca a parasit masoneria, la fel cum au facut si alti frati masoni, dupa ce a fost facut public rechzitoriul procurorilor anticoruptie privind dosarul de implicare in masonerie a chestorului Liviu Popa, fostul sef al IPJ Bihor, dar si a judecatorului Ovidiu Galea de la Tribunalul Bihor.

Ghiulbenghian a spus ca in România masoneria a inceput sa devina o structura de sueta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dupa cum arata si rechizitoriul facut de DNA Oradea in care s-a dispus trimiterea in judecata a sefului IPJ Bihor (n.r. chestorul Liviu Popa), si a unui judecator (n.r. Ovidiu Galea) discutiile din Masonerie, acesta a fost unul dintre motivele pentru care am plecat si eu si pleaca in continuare numerosi frati, discutiile din aceste loji sunt acaparate de catre aranjarea de licitatii, activitati care tin de infractionalitate economica, protectia pe care o asigura anumiti magistrati si politisti fratilor infractori din lojile lor sau din lojile asociate", a declarat avocatul Florin Ghiulbenghian, potrivit adevarul.ro.

In luna februarie, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au anuntat trimiterea in judecata pentru "fals in declaratii privind apartenenta la Masonerie" a chestorului Liviu Popa, fostul sef al Inspectoratului de Politie Judetean Bihor, si a judecatorului Ovidiu Galea, magistrat la Tribunalul Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si