Close sidebar
Close sidebar

Matteo Politi, falsul medic, pus în liberate, sub control judiciar

Matteo Politi, falsul medic, a fost pus în libertate de magistrații Judecătoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor, iar decizia din 3 iunie a rămas definitivă.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucure?ti ?i înlocuieşte măsura arestării preventive dispusă prin Încheierea din data de 07.02.2019 a Judecătoriei Sectorului 1 București în dosarul nr. 3293/299/2019 faţă de inculpatul Politi Matteo, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpatului Politi Matteo de sub puterea măsurii arestării preventive la data rămânerii definitive a prezentei încheieri, dacă nu este arestat sau deţinut în altă cauză. (...) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, pentru prezenți, respectiv de la comunicare, pentru absenți. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 03.06.2019, ora 13.05”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 1.

Magistrații i-au impus lui Matteo Politi să respecte următoarele obligaţii:

„a) să nu depăşească raza teritorială a Municipiului Bucureşti și a județului Ilfov, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată;

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

b) să nu desfăşoare profesia de chirurg plastician-estetician;

c) să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele de existenţă; În temeiul art. 215 alin. (3) C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”.

Matteo Politi a lucrat ca medic de chirurgie plastică pentru cinci unităţi medicale din România fără să aibă acest drept.

Italianul, în vârstă de 38 de ani, a fost prins de poliţişti, la începutul lunii februarie, în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară pe la Punctul de Frontieră Curtici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI