Close sidebar
Close sidebar

Matusa unor frati decedati in accidentul din Ungaria, declaratii cutremuratoare! "Le-am zis sa vina cu noi cu masina..."

Groaznicul accident din Ungaria a lasat in urma 35 de copii orfani si 9 familii incomplete. Rudele celor disparuti abia mai au lacrimi!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cei morti se numara si Calin Florin Lunca (28 de ani) si sotia sa Claudia, dar si fratele lui Florin, Karoly (21 de ani) care si-au gasit sfarsitul in accident. Au murit pe loc, ieri dupa-amiaza. Se intorceau din Slovenia, unde lucrau pe plantatiile de hamei.

Matusa lor a povestit, cu durere, ca a vorbit cu ei inainte de accident si a incercat sa-i convinga sa mearga cu ea, cu masina.

Citeste si: „Nu am ieșit cu datorii după”. Ce dar de nuntă a primit artista ce le-a servit invitaților mămăligă neagră?- kanald.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

"I-am sunat si le-am spus sa vina cu noi cu masina.

Chiar acum am ajuns si noi acasa. De o ora. Si tatal lor era cu noi. Ei au spus ca mai stau sa il astepte pe soferul cu care au vorbit. L-au asteptat doua zile, iar ieri dimineata a aparut si au plecat. Noi am folosit alta ruta si nu am trecut prin zona. Nu am vazut accidentul. S-au dus saracii sa munceasca, sa isi faca si ei un rost si ce nenorocire a venit peste ei", a declarat matusa celor doi frati care au murit in teribilul accident, pentru observator.tv.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI