“Dacă tu îmi spui mie că ție îți place ținuta asta eu îți dau cuvântul meu că mă transform acum, pe loc, în Miley Cyrus! La mine știi cum funcționează, îți spun foarte sincer. Nici nu mă gândesc că sunt la <Bravo, ai stil!>, într-o competiție despre styling. Mă gândesc că sunt pe stradă, mă lovestec de ține într-un magazin, într-o cafenea, într-un parc; și mă întreb așa: aș remarca ținuta vestimentară, mi-ar spune ceva ?”, se întreabă juratul.

Citește și: Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Maurice Munteanu și-a exprimat dezamăgirea față de ținuta lui Beatrice, concentrându-se în special pe sarafanul acesteia și pe modul în care cămășa îi completează outfitul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu aș remarca-o! De ce? Pentru că sarafanul nu te avantajează (…) Nu e o ținută vestimentară despre care să spun <wow!>”,  a adăugat Maurice Munteanu. 

Citește și: VIDEO- Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media Internațional, premiat pentru Inovație în Media, la Gala Capital- Excelență în Management 2023

Juratul de la

 a îndemnat-o pe concurentă să se aventureze în extraordinar în crearea unei ținute vestimentare. Pe lângă necesitatea atenției la detalii și a meticulozitatii în conceperea outfitului, acesta a sfătuit-o să fie curajoasă din punct de vedere creativ pentru  a realiza ținute care să trezească admirație.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si