"Anunțăm cu inima frântă că Maxi Jazz a murit noaptea trecută. A fost un om care ne-a schimbat viețile în atât de multe feluri. El a dat sensul și mesajul potrivit muzicii noastre.

A fost o ființă umană minunată, cu timp pentru toată lumea și cu o înțelepciune care era atât profundă, cât și accesibilă. A fost o onoare și, bineînțeles, o adevărată plăcere să lucrez cu el.

Citește și: Mărturia șocantă a unei turiste, aflată la două scaune în spate de pasagerul care a murit în autocar

A fost un textier strălucit, un DJ, un budist, o prezență scenică magnifică, iubitor de mașini, vorbitor nesfârșit, o persoană frumoasă, o busolă morală și un geniu. Rollo, Sister Bliss x", a scris partenera sa de scenă pe Facebook, citat de Mediafax. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Care este cauza morți a lui Maxi Jazz

Sister Bliss a precizat că acesta a murit „liniștit în somn” în casa lui din sudul Londrei, potrivit BBC.

Faithless este o formație engleză de muzică electronică fondată în 1995, forrmată din Maxi Jazz, Sister Bliss și Rollo. Faithless sunt cunoscuți pentru hituri ca „Insomnia“, „God is a DJ“, „We Come One“.

Citește și: Gestul inedit al unui pompier pentru iubita sa, în ajunul Crăciunului. Cerere în căsătorie inedită la IGSU

Numele real al lui Maxi Jazz este Maxwell Fraser. S-a născut pe data de 14 iunie 1957.

Din 1995 până în 2011 a fost principala voce a trupei britanice. În 2011, cei de la Faihless au anunțat că se despart, dar au mai cântat împreună și în 2015.

Citește și: Marian a pierit în mod tragic în Italia. Durere fără margini înainte de sărbători în familia românilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si