Close sidebar
Close sidebar

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, veste cumplită în ziua înmormântării tatălui său! A mai pierdut o persoană dragă: "Nu știu ce să mai zic!"

Maximilian Toader, fiul sportivului Marcel Toader, a primit o veste teribilă, chiar în ziua în care și-a înmormântat tatăl.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Maximilian Toader și-a primit un prieten apropiat.

Tânărul a publicat în mediul online un mesaj dureros

"Tată azi te-am vazut pentru ultima oară! Dar vei fi mereu in sufletul meu!  Odihnește-te in pace tată! Meriți din plin! Știu că in momentul ăsta ți-ai găsit pacea mult cautată!

Din pacate eu, azi, am primit inca o veste groaznica, tocmai ce am mai pierdut un prieten!  Odihneste-te in pace Catalin Becheanu! Condoleanțe familiei indurerate! Nu știu ce să mai zic!"

Marcel Toader a fost condus astăzi în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța

Marcel Toader a fost condus astăzi pe ultimul drum de către prieteni și familie. Omul de afaceri a fost înmormântat în cimitirul din localitatea Cumpăna, județul Constanța, lângă tatăl său. Mama lui Toader a fost cea care a insistat ca Toader să fie înmormântat ”acasă”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Cutremur cu magnitudinea 4,1, în judeţul Buzău

Citeste si: Cazul Caracal- Fiica lui Gheorghe Dincă neagă că acesta ar fi fost violent în familie şi că ea ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore

Citeste si: Preşedintele Parlamentului European: Vocea Alexandrei Măceşanu, care cere în zadar ajutorul, îndurerează nu doar România, ci întreaga Europă

Marcel Toader s-a stins din viață sâmbătă, 3 august, la vila unor prieteni din Periș. Omul de afaceri se afla pe terasa vilei și s-a prăbușit fulgerător din cauza unui stop cardiac. Imediat a fost chemată o ambulanță iar medicii au încercat zadarnic, timp de aproape o oră, să-l resusciteze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI