Faceti cunostinta cu cel mai suparat suporter roman. Tanarul din imagini mai are putin si explodeaza, dar in calea furiei ii apare un nevinovat televizor. "Pai, pierd o gramada de bani pe nationala. Daca nu iau toate televizoarele din casa acum! O gramada de bani!"

Ce-i drept, multi romani s-au trezit foarte saraci dupa meciul de aseara. Nu doar sufleteste, pentru ca tricolorii erau favoriti si la pariuri, dar rezultatul final i-a lasat lefteri pe toti cei care au mizat pe succesul nostru.

Victoria Albaniei, dupa 68 de ani, le-a facut noaptea amara fanilor. Problema este ca unii s-au si trezit la fel de catraniti.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acest domn a reusit performanta de a pune pe jar toata politia Capitalei. Nu se facuse inca ora 10 cand a sunat la 112 si a anuntat senin ca vrea sa il impuste pe Anghel Iordanescu.

Cum cu astfel de mesaje nu-i de joaca, politistii de la Sectia 2 s-au gandit ca ar fi mai bine sa il intrebe de sanatate pe "asasinul" revoltat.  "De jucatori ce parere aveti? Am o parere buna despre Sanmartean si altii.

Iordanescu e vinovat pentru tot”.

Pana si cainele e suparat, spune barbatul, care era mai mai sa ramana si fara patruped dupa ce a incasat o amenda de 500 de lei pentru ca a abuzat de numarul de urgenta 112.

Daca rezultate la fotbal nu avem, ramanem macar cu ironia si umorul negru, par sa-si fi spus toti suporterii.

Internetul a explodat de filmulete si fotografii in care elevii lui Tata Puiu sunt luati peste picior pentru esecul istoric de la Euro.

Fericire in cea mai pura forma au trait albanezii dupa fluierul final. Victoria de aseara i-a calificat mai departe, spre disperarea romanilor care au privit neputinciosi cum nationala noastra paraseste campionatul cu coada intre picioare.

Fotbalistii nationalei ar trebui sa revina in tara in urmatoarele ore, dar se pare ca o parte dintre jucatori vor pleca direct in concediu, astfel ca nu vor da ochii cu suporterii care vor sa le ceara socoteala


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si