Meda Medeea de la „Puterea Dragostei” este o tânără blondină, născută în Craiova, dar care trăiește în București. Tânăra a studiat la Universitatea din București, apoi a studiat la Universitatea Spiru Haret pentru a deveni asistent medical generalist. În prezent, Medeea este animatoare în cluburile din București.

Medeea este fosta iubită a lui Nicos de la „Puterea Dragostei”. Cei doi au format un cuplu, în trecut, iar acum blondina vrea să-l recucerească pe bărbat.

Cum a pășit în cadrul competiției, blondina a mers și l-a îmbrățișat pe fostul iubit.

Citeste si: Cristian Marinescu, veste ȘOC: "Viitoarea ta prietenă voia să meargă ieri la Rareș, la hotel"! Urmărește Puterea dragostei luni, 25 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

Motivul pentru care Meda a pășit în casa iubirii de la Kanal D

Meda Medeea de la „Puterea Dragostei” își dorește cu ardoare o carieră muzicală. Ea a lansat chiar și o melodie pe Youtube, piesă muzicală care a devenit foarte apreciată de internauți. Blondina a precizat clar că este animatoare în cluburi, însă studiază și medicina.

Citeste si: Nicos de la "Puterea Dragostei", luat în brațe și sărutat. "Mi-era dor de tine!" Un nou cuplu în show?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

meda de la puterea dragostei
Meda Medeea de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Meda de la „Puterea Dragostei” a declarat că a intrat în casa iubirii pentru a-l recuceri pe Nicos. Ea a transmis că se cunoaște și cu Alexandra, Adriana și cu Mariana.

Alexandra a rămas fără cuvinte când a văzut-o pe Meda, ca fiind noua concurentă care a intrat în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei o face praf pe Alexandra Stan de la Survivor! „Ești inutilă!”

„De ce nu ai zis nimic mă...Puteai să ma anunţi măcar pe mine, bă Alexandro vezi că m-am înscris, vin şi eu pe acolo, ne vedem.", i-a spus Alexandra.

Meda a spus că a venit doar pentru a-și recâștiga fostul iubit, deoarece nu-l poate uita. Tânăra a mărturisit că a fugit de la propria nuntă ca să poată fi cu Nicos. „Am venit să îmi recâştig băiatul înapoi...Logic că îl iubesc, frate nu am cum, am încercat toate modalităţile posbile, nu vrea să plece de aici...e strâns acolo şi nu mai vrea să plece", a spus Meda.

Noua concurentă de la „Puterea Dragostei” a afirmat că nu are nicio problemă că Alexandra şi Nicos au fost împreună, chiar s-ar fi bucurat să meargă, chiar dacă ar fi suferit. Însă, acum, blondina vrea să-l recâştige pe fostul ei iubit cu orice preţ.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si