Meda de la „Puterea Dragostei”- mesaj pentru Nicos. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D i-a transmis lui Nicos să nu se mai creadă victimă și i-a cerut să o respecte chiar dacă nu mai formează un cuplu. „Nicos, nu înțeleg de ce vrei să ieși victima din relația pe care noi am avut-o, având în vedere faptul că știi destul de bine de ce eu nu am mai dat nici-un semn, orice femeie făcea la fel.

Te asigur. Te rog, să nu mai încerci să mă scoți pe mine oaia neagră, iar da, eu mi-am refăcut viața din momentul în care tu ai prima oară online că îți cauți iubită. Hai să ne respectăm frumos pentru ce a fost și să ne vedem de viață și îți mulțumesc la fel pentru urările de bine. Doamne ajută, să fii fericit, iubit, împlinit, sănătos și să îți găsești acea femeie de care ai tu nevoie în viața ta!”, a zis Meda.

Focoasa blondină a mărturisit că ea deja formează un cuplu cu altcineva și este împlinită.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei vrea să participe la Survivor România. Despre cine este vorba

Meda și Nicos de la „Puterea Dragostei”- au format un cuplu de lungă durată

Meda și Nicos de la „Puterea Dragostei” au format un cuplu în casa dragostei.

Blondina a intrat în casa iubirii pentru a-l recuceri pe tânăr, deoarece cei doi au avut o relație și înainte de a participa în cadrul show-ului TV.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” va deveni tătic?!- „Îmi stă bine așa!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

meda mesaj pentru nicos de la puterea dragostei
Nicos de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Scandal între băieții din casa Puterea dragostei! Cine a sărit la bătaie?

Nicos și Meda s-au descalificat și au ieșit din cadrul competiției pentru a-și trăi povestea de iubirea, departe de camerele de luat vederi. În prezent, cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu, împreună!

Citeste si: Nicos de la Puterea Dragostei rupe tăcerea! Declarații surprinzătoare despre relația dintre Cristian Comănici și Mariana: „Nu cred că sunt sentimente!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si