Olek Szymansky in varsta de 3 ani avea nevoie de 126.000 de dolari pentru o operatie care ar putea sa ii salveze viata.
Sportivul polonez a vrut sa il ajute pe baietel si si-a scos la vanzare medalia de argint pe care a castigat-o in urma cu putin timp la Jocurile Olimpice de la Rio. Medalia acestuia a fost scoasa la licitatie si a fost cumparata de milionarii polonezi Dominika si Sebastian Kulczyk, iar micutul Oleg are acum banii necesari pentru operatie.
"Daca ma ajutati, argintul meu poate sa valoreze mai mult decat aurul" a declarat Piotr Malachowski.

Olek Szymansky in varsta de 3 ani avea nevoie de 126.000 de dolari pentru o operatie care ar putea sa ii salveze viata, dupa ce a fost diagnosticat cu retinoblastom, o forma de cancer la ochi. Sportivul polonez a vrut sa il ajute pe baietel si si-a scos la vanzare medalia de argint pe care a castigat-o in urma cu putin timp la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Daca ma ajutati, argintul meu poate sa valoreze mai mult decat aurul" a declarat Piotr Malachowski cand a anuntat ca scoate la vanzare medalia. Medalia acestuia a fost scoasa la licitatie si a fost cumparata de milionarii polonezi Dominika si Sebastian Kulczyk, iar micutul Oleg are acum banii necesari pentru operatie.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si