Tânărul medic de doar 32 de ani era specializat în medicina de Urgență și lucra la Spitalul universitar din Capitală de 6 ani. El a absolvit în 2014 Universitatea de Medicina și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara.

Citeste si: Cătălina a murit de Sars-Cov-2 imediat după ce a născut: „Atât de multă nedreptate”

Medicul urma un tratament antidepresiv

Medicul Roman Moza și-a injectat singur o substanță în locuința sa, un anestezic care se găsește doar în spitale sau în farmaciile cu circuit închis.

Potrivit cunoscuților, doctorul urma un tratament antidepresiv, însă recent l-ar fi întrerupt. Nimeni nu știe care a fost motivul real pentru care tânărul cadru medical și-a pus capăt zilelor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A murit fostul ciclist Ludovic Zanoni. Anunțul trist a fost făcut de Federaţia Română de Ciclism

Mesaje emoționante ale colegilor pe Facebook

Vestea a picat ca un trăsnet pentru colegii tânărului ce profesa la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Universitar din București. 

"Dumnezeu să te odihnească în pace Dr. Roman Moza. Ne-ai lăsat muți astăzi. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Ai fost un om și un doctor minunat, nu refuzai niciodată pe nimeni, care care apela la tine. Nu te vom uita niciodată. După o gardă grea, așa veste ne-a terminat și mai rău pe toți!", a scris o colegă pe Facebook.

"E cel mai mare adevăr! Toți l-am iubit, majoritatea la el alergam, și obosit de era, da zicea, și nu ridica odată tonul și ochi blajini, de respect și de rușine spre ochii lui nu ridicai,

în acordul primit de la el. Și da niciodată nu i-am spus că îi iubim sufletul! Să ne ierte! De-ar fi știut ce dureri lasă, poate n-ar fi îngăduit! Dumnezeu să îi elibereze sufletul spre o lume spre care a ales să o vadă mai bună!", spune o altă colegă

Medicul își asumase drept motto pe Facebook un mesaj emoționant: "Prea ciudat ca să trăiești, prea rar ca să mori" (vezi foto mai jos)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si