O femeie din județul Argeș vine cu acuzații dure la adresa unui medic chirurg din Capitală, după ce acesta i-ar fi greșit operația și i-ar fi pus viața în pericol.

Potrivit acesteia, la câteva ore după operația propriu-zisă din Capitală, ar fi ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență din Pitești. De asemenea, unul dintre medicii care a salvat-o le-a declarat polițiștilor că pacienta ar fi putut să-și piardă viața.

Citește și: Fostul baron de Gorj, pus sub control judiciar! Dan Morega ar fi condus de nenumărate ori fără permis

medic reteta

Rețetă scrisă de medic

[Sursa foto: Pexels]

Medic acuzat de pacientă că i-a greșit operația

Anișoara, pacienta din județul Argeș, operată la București, a povestit că: Eram desfigurată, mai mult moartă decât vie, deci nu simţeam”, potrivit observatornews.ro.

Pacienta a detaliat cum a mers în urmă cu patru ani la București pentru a efectua o intervenție chirurgicală. Inițial, aceasta avea un diagnostic de fibrom uterin care necesita înlăturare. Medicul ginecolog care a consultat-o prima dată i-ar fi spus că aceasta nu suferă de fibrom. La alt consult, acesta ar fi intervenit chirurgical pentru un chist ovarian.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma operației, victima a spus că ar fi putut să-și piardă viața.

Citește și: Un ordin al ministerului Sănătății ce vizează șoferii este contestat de angajații SMURD. De ce nu sunt aceștia de acord cu noile modificări?

paturi spital

Paturi goale de spital

[Sursa foto: Pexels]

„Aveam dureri tot mai mari şi îmi era teamă să îi spun şi soţului de teamă să nu se panicheze.

Au chemat salvarea, după aproximativ două ore, am fost dusă la Judeţeană”, a mai mărturisit femeia.

Victima a trecut prin două intervenții chirurgicale în trei zile și a mărturisit că nu știe cum a ajuns la terapie intensivă.

M-am rugat la Dumnezeu, am zis, dacă are gânduri cu mine ca să mă salveze, îl rog ca să mă salveze. Dacă rămân ca o legumă, te rog să mă iei, că nu voiam să fiu povara nimănui”, a mai mărturisit femeia.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ulterior, medicii din Pitești au reușit să-i salveze viața. Chirurgul care a însoțit-o în sala de operație le-a spus polițiștilor că pacienta ar fi putut să-și piardă viața.

A făcut plângere la Poliție pentru operația greșită

După ce și-a revenit, femeia a mers la Poliție pentru a face plângere. Timp de 4 ani s-au făcut cercetări, iar medicul a contestat toate expertizele. Și legiștii au anunțat că prima intervenție chirurgicală a fost greșită.

Medicul acuzat a venit cu explicații și spune că, de fapt, el este victima în întregul scandal. A mai spus că femeia nu ar fi făcut septicemie și că raportul de expertiză arată că nu i-ar fi secționat colonul în timpul operației.

După rechizitoriu, dosarul va ajunge în instanță, iar chirurgul va fi judecat pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si