Gabriela Ghizel, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Anchetatorii trebuie să afle dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere 

„Moartea medicului Cornel Petreanu ridică multe semne de întrebare, însă, prima ipoteză pe care merg anchetatorii este cea a sinuciderii.

Vă propun să refacem ultimele ore din viața medicului. Potrivit apropiaților, sâmbătă seara, Petreanu ar fi stat acasă cu soția și nu ar fi avut vreun comportament care să ridice suspiciuni în acest sens, însă, următoarea dimineață el ar fi fost la

o biserică pentru a se ruga. Ulterior, la ora 09:40 a avut loc teribilul impact cu piciorul podului de cale ferată. Un impact extrem de puternic în care medicul aflat singur în mașină a murit pe loc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așadar, polițiștii au acum o sarcină complicată. Ei trebuie să afle dacă în cazul medicului Cornel Petreanu a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere.

Vă reamintesc că acesta era cercetat în dosarul mitei de la Spitalul Marius Nasta, acolo unde mai mulți pacienți ar fi reclamat faptul că medicii cer bani pentru operații. El fusese arestat luna trecută, însă și-a recunoscut faptele și a fost plasat sub control judiciar, ceea ce înseamnă că era cercetat în libertate.

În fiecare miercuri și joi trebuia să treacă pe la secția de Poliție din Otopeni.”, transmite Gabriela Ghizel, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si