Close sidebar
Close sidebar

Medic: Dacă certificatul verde era impus la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi/ Într-o lună era totul rezolvat

Joi seară, 4 noiembrie 2021, medicul cardiolog Vasile Rădulescu din Bucureşti a declarat că impunerea certificatului verde la orice activitate ar fi dus la 300.000 de oameni vaccinaţi, iar problema pandemiei ar fi fost rezolvată ”într-o lună”. De asemenea, medicul vorbeşte despre România ca o ţară cu ”conducători de doi lei”, care, în condiţiile în care mor săptămânal 33.000 de oameni, nu iau nişte decizii ferme, chiar dacă nu sunt populare.

Andreea Bolocan,

Ce părere are un medic cardiolog despre gestionarea situației pandemice din România


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicul Vasile Rădulescu este de părere că cei care se ocupă de conducere țării nu au luat măsurile necesare pentru a oferi protecție locuitorilor.

”Asta înseamnă ţară cu nişte conducători de doi lei”

Când ai o situaţie care-ţi pune în pericol toţi locuitorii ţării, omorându-ţi 3.000 pe săptămână, adică fix cât un sat, iar tu o dai cotită în jocuri politice, în evitarea elegantă a unei discriminări închipuite, în salivarea după veşnicul ciolan, în menţinerea scaunului cald, fără să iei prompt nişte măsuri care să-ţi protejeze locuitorii, chit că-i vei deranja pe unii care oricum ar merita un duş rece cu furtunul la pielea goală, în piaţa publică, asta înseamnă ţară cu nişte conducători de doi lei”, a scris, joi seară, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu. 

Citeste si: Delegație OMS, la sediul CNCAV: Specialiștii au discutat despre accelerarea campaniei de vaccinare, mai ales în mediul rural

”Într-o lună era totul rezolvat”

Medicul cardiolog a afirmat și faptul că situaţia ar fi putut fi rezolvată într-o lună, prin decizii ferme. 

”Certificat obligatoriu pentru orice activitate -> 100-200-300.000 de oameni vaccinaţi pe zi -> într-o lună era totul rezolvat”, mai afirmă medicul. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Certificat verde COVID-19

În România, au fost vaccinate până acum cu schemă completă 6.445.584 persoane, iar 7.190.510 au primit prima doză de vaccin.

Citeste si: VIDEO| Oamenii revoltați din cauza restricțiilor își varsă nervii pe paznicii instituțiilor

Legea privind impunerea certificatului verde angajaţilor din anumite domenii a fost respinsă de Senat săptămâna trecută, legea fiind în Camera Deputaţilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI