Close sidebar
Close sidebar

Medic de la "Marie Curie", in stare de soc dupa ce a fost batut de parintii unui copil

Un medic de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti a intrat in stare de soc dupa ce a fost injurat si lovit in repetate randuri de parintii unui copil, nemultumiti de diagnosticul primit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul a fost ranit la ochi in urma loviturilor primite si a avut nevoie de ingrijiri medicale, relateaza Digi24.
"Nu era vorba de un copil cu o patologie severa, insa parintii lui s-au aratat profund nemultumiti de ingrijirile si raspunsurile pe care medicul le-a dat si au devenit extrem de agresiv, in sensul in care dupa cateva cuvinte injurioase l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau si care au cauzat o sangerare a ochiului doctorului respectiv si aducerea dumnealui in stare de soc”, a spus prof. dr. Mihaela Balgradean, seful sectiei de nefrologie pediatrica de la spitalul Marie Curie, pentru Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sefa sectiei de nefrologie pediatrica de la Spitalul Marie Curie a precizat ca nu a mai intampinat astfel de incidente in spital, in cei 33 de ani de activitate. „Agresiuni verbale au mai existat, insa bataie de maniera a ce s-a intamplat ieri n-am mai avut”, a adaugat medicul.
Potrivit acesteia, medicul agresat a depus o plangere la politie, iar unitatea spitaliceasca urmeaza sa faca acelasi lucri in decursul zilei de azi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI