Medicul Marta Coman de la camera de garda a Spitalului Baicoi a fost filmata in ziua de Boboteaza in timp ce refuza sa interneze un pacient venit cu ambulanta de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, bolnava nefiind internata acolo pentru ca nu erau locuri, dupa cum i-a spus medicului de la Baicoi femeia care a realizat filmarea.

Internarile nu se fac de la Ploiesti catre Baicoi.

Aici eu hotarasc daca internez sau nu, nu Ploiestiul peste mine, cum nici eu nu hotarasc peste ei ”, ii spune medicul apartinatoarei bolnavei.

"Ce aveti astazi, de Boboteaza, sa vreti sa o internati?", intreaba doctorita. La replica apartinatoarei pacientei" Dar dumneavoastra ce aveti cu mine?" medicul raspunde: ” Dar de ce as interna-o eu, acuma, daca dumneavoastra de pe data de 2 (ianuarie – n.r.) tot stati pe drum cu ea?”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Dupa alte cateva minute de discutii, timp in care apartinatoarea ii cere medicului sa isi puna parafa pe fisa medicala si sa specifice faptul ca nu o interneaza, asumandu-si astfel decizia, medicul se enerveaza si rupe fisa pacientei.

”Sunteti in ultimul hal! Aveti probleme cu capul, daca dumneavoastra tot insistati”, ii spune apartinatoarei medicul Marta Coman.

In momentul in care femeia ii cere inapoi fisa, medicul o intreaba: ”Faceti colectii din fisele de la UPU de la Ploiesti? ”.

In finalul filmarii postate pe internet, cand apartinatoarea o intreaba de ce a rupt fisa pe care avea trecut tratamentul pacientei, medicul ii cere acesteia, intr-un acces de furie, sa ii aduca pacienta sa o interneze:" Aduceti-o sa o internam, da-o dracului de treaba!"

Managerul Spitalului Orasenesc din Baicoi, Andreea Irimescu, a declarat ca la nivelul spitalului a fost inceputa o ancheta disciplinara. Ea a precizat ca medicul nu este angajat al spitalului, ci doar colaborator si ca, cel mai probabil, unitatea medicala va renunta la serviciile doctoritei.
 

Citeste si: Monalisa Pandelea a fost condusa pe ultimul drum in rochie alba de mireasa! Ce a imprastiat familia tinerei pe strada

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si