Close sidebar
Close sidebar

Medic de la Spitalul Baicoi, filmat in timp ce refuza sa interneze un pacient si ii rupe fisa medicala

Conducerea Spitalului Orasenesc din Baicoi a declansat o ancheta in cazul unui medic care a fost filmat cu o camera ascunsa, la camera de garda a unitatii sanitare, in timp ce refuza sa interneze un pacient, rupe fisa medicala intocmita pe numele acestuia in Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, o jigneste si tipa la apartinatoarea bolnavei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Medicul Marta Coman de la camera de garda a Spitalului Baicoi a fost filmata in ziua de Boboteaza in timp ce refuza sa interneze un pacient venit cu ambulanta de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, bolnava nefiind internata acolo pentru ca nu erau locuri, dupa cum i-a spus medicului de la Baicoi femeia care a realizat filmarea.

Internarile nu se fac de la Ploiesti catre Baicoi. Aici eu hotarasc daca internez sau nu, nu Ploiestiul peste mine, cum nici eu nu hotarasc peste ei ”, ii spune medicul apartinatoarei bolnavei.

"Ce aveti astazi, de Boboteaza, sa vreti sa o internati?", intreaba doctorita. La replica apartinatoarei pacientei" Dar dumneavoastra ce aveti cu mine?" medicul raspunde: ” Dar de ce as interna-o eu, acuma, daca dumneavoastra de pe data de 2 (ianuarie – n.r.)

tot stati pe drum cu ea?”.

Dupa alte cateva minute de discutii, timp in care apartinatoarea ii cere medicului sa isi puna parafa pe fisa medicala si sa specifice faptul ca nu o interneaza, asumandu-si astfel decizia, medicul se enerveaza si rupe fisa pacientei.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

”Sunteti in ultimul hal! Aveti probleme cu capul, daca dumneavoastra tot insistati”, ii spune apartinatoarei medicul Marta Coman.

In momentul in care femeia ii cere inapoi fisa, medicul o intreaba: ”Faceti colectii din fisele de la UPU de la Ploiesti? ”.

In finalul filmarii postate pe internet, cand apartinatoarea o intreaba de ce a rupt fisa pe care avea trecut tratamentul pacientei, medicul ii cere acesteia, intr-un acces de furie, sa ii aduca pacienta sa o interneze:" Aduceti-o sa o internam, da-o dracului de treaba!"

Managerul Spitalului Orasenesc din Baicoi, Andreea Irimescu, a declarat ca la nivelul spitalului a fost inceputa o ancheta disciplinara.

Ea a precizat ca medicul nu este angajat al spitalului, ci doar colaborator si ca, cel mai probabil, unitatea medicala va renunta la serviciile doctoritei.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI