Doctorita Iofcea Cristina a fost data disparuta in data de 29 ianuarie. O prietena a fost cea care a postat un mesaj pe Facebook prin care anunta disparitia sa si ii ruga pe cei care au informatii despre aceasta sa le faca publice.

„Prietena mea( Iofcea Cristina) este disparuta din data de 29.01.2018. Va rog frumos daca cineva are informaţii despre ea sau masina cu care a plecat un Fiat Doblo, culoare rosie“, a scris Daniela Radu, prietena doctoritei pe Facebook.

In camera de hotel a fost gasit-o o sticluta ce continea o substanta de culoare roz!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Exista suspiciunea ca in sticla care a fost gasita langa femeie ar fi furadan, o otrava pe care a folosit-o si Madalina Manole. Toti cei care au cunoscut-o au ramas socati de tragedie si au lasat mesaje pe Facebook, in care isi exprima regretul si in care au doar cuvinte de lauda la adresa femeii.

„Cristina, tu cea care pana aseara mi-ai fost exemplu optimist in viaţa, de luptatoare orice ar fi, sa te ierte Dumnezeu si sa te odihneasca in pace”, „Nu imi vine sa cred, te credeam tare, erai un exemplu pentru mine!!! Dumnezeu

sa te ierte si sa aiba grija de tine”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de prietenii Cristinei Iofcea.

Sursa: Spynews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si