Medicul din România a transmis că se oferă voluntar să se infecteze cu virusul ucigaș. Bărbatul afirmă că doar oamenii cu probleme medicale grave sau vârstnicii pot ajunge la deces. Cadrul medical de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie, din Iași, a vorbit la ''Acces Direct'' despre situaţia din ţara noastră şi trage un semnal de alarmă faţă de cei care au intrat în panică.

Citeste si: Cum te speli corect pe mâini. Regula de aur care te poate proteja de coronavirus

Medicul Răzvan Constantinescu spune că nu este necesar ca oamenii să se sperie, pentru că până acum nu a fost confrmat niciun caz de coronavirus în România.

„În orice situaţie de criză cel mai mare inamic este panica. Degeaba luăm măsurile corecte, dacă se instalează panica. Eu am vorbit metaforic, pentru ca populaţia să vadă că lucrurile nu sunt atât de negre. În plus, un bărbat nu prea bătrân, ca mine aşa, chiar dacă este infectat nu păţeşte nimic. În plus, 80% sunt forme foarte uşoare, iar copiii nu sunt afectaţi. De asemenea, mortalitatea de 2% este supraevaluată'', a spus medicul.

Medic din România vorbește degajat de CORONAVIRUS: „Mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții”

Medicul Răzvan Constantinescu a comentat și faptul că oamenii au reacționat și au golit rafturile supermarketurilor. Bărbatul a menționat că nu este vorba decât de un efect de turmă, iar oamenii ar trebui să fie mult mai liniştiţi.

Citeste si: Coronavirus: 26 de români sunt în carantină şi peste 2.000, în izolare la domiciliu

„Fără săpun supravieţuim mult timp, iar cu proviziile luate în grabă, probabil supravieţuim două săptămâni. Este fenomenul de psihoză în masă. Oamenii supuşi informaţional zi cu zi sunt expuşi efectului de turmă'', a spus medicul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Cadrul medical Răzvan Constantinescu a precizat că nu înţelege de ce preţul măştilor de protecţie a crescut alarmant, mai ales că acestea nu protejează, atenţie, deloc.

Medic din România vorbește degajat de CORONAVIRUS

„Asta cu măştile nu o înţeleg nici eu. Oamenii trebuie să înţeleagă că aceste măşti nu protejează deloc. Ba chiar te expun în plus, pentru că tu nu mai eviţi cum trebuie aglomeraţia, bazată pe această mască. Doar dacă sunt eu bolnav îi protejez pe cei din jur'', a spus medicul Răzvan Constantinescu.

Medicul din Iași a postat și un mesaj pe pagina sa oficială de socializare în care a răbufnit și a transmis: ”GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚI”

Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie”(!)

Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat.

Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie). Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Citeste si: Coronavirus. Specialiștii aruncă bomba: Asistăm la o mare manipulare financiară?

Aveți mai jos câteva sfaturi decente – deși redactate agramat (propoziții începute cu literă mare se încheie prin ”;”) – publicate de Societatea Natională de Medicina Familiei. Punctele 5, 7, 8 și 10 sunt cele mai importante...” a declarat medicul ieșean.

Medic din România vorbește degajat de CORONAVIRUS

Citeste si: Igiena în școli în contextul gripei și amenințării coronavirusului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si