Polițiștii din Cluj au descoperit în urma unor percheziții substanțe folosite pentru intervențiile estetice, dar și consumabile medicale, precum seringi.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au făcut o percheziție, marți, la o locație situată în municipiul Cluj-Napoca într-un dosar întocmit pentru săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și efectuarea fără drept a unor profesii

Citeste si: Un copil de doi ani din Neamț a fost bătut de părinți până a ajuns în comă

Ce au descoperit oamenii legii

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, care s-ar fi promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și ar fi efectuat activități medicale estetice în locația respectivă, fără a deține atestatele legale, cu sprijinul unui alt bărbat, în vârstă de 32 de ani. 

Oamenii legii au descoperit și ridicat substanțe pe care presupusul medic le utiliza în cadrul intervențiilor estetice și consumabile medicale (seringi), potrivit comunicatului transmis de Poliția Română. Bărbatul a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, unde sunt continuate cercetările.

Întreaga acțiune a avut parte de suportul de specialitate al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj și al Direcției Operațiuni Speciale. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel, transportat de urgență la Spitalul Universitar din București

Cercetările sunt continuate

Polițiștii continuă cercetările și sunt efectuate activități pentru a identifica persoanele cărora presupusul medic estetician le-a realizat intervențiile, dar și pentru stabilirea prejudiciilor cauzate. 

Citeste si: Gestul periculos al unui bărbat din Argeș. A vrut să dea foc blocului în care locuiește fosta sa soție: „Săream în aer toți”

Intervenții estetice la falsa doctoriță

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au efectuat pe 25 ianuarie patru percheziții domiciliare la adresele a două persoane, în dosarul care viza, printre altele, infracțiunea de exercitare fără drept a unor profesii sau activități.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie 2018- ianuarie 2022, două femei, mamă și fiică, în vârstă de 43, respectiv 24 de ani, au efectuat mai multe activități de estetică medicală, prin utilizarea unor substanțe specifice, fără să dețină atestate de studii prin care să aibă competențe în domeniu și fără să declare veniturile obținute în urma acestor activități.

Citeste si: Tulpina Omicron poate manifesta simptome şi la nivelul pielii. Care sunt cele 6 simptome pe care nu trebuie să le ignori

Cele două femei au fost duse la Poliție pentru cercetări

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au descoperit și indisponibilizat cinci aparate electronice pe care cele două persoane le-ar fi folosit în activități de estetică medicală.

Cele două femei au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru continuarea cercetărilor.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În urma probatoriului, polițiștii de la economic au dispus inițial măsura reținerii în cazul femeii în vârstă de 43 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor investigate. 

Femeia care a făcut intervenții riscante fără să aibă acest drept este cercetată acum sub control judiciar. Și fiica ei e vizată de anchetă.

Citeste si: El este șoferul șoferul microbuzului implicat în accidentul cu șapte morți de la Iași. Costel a avut parte de un sfârșit tragic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si