Close sidebar
Close sidebar

Un cunoscut medic din România, infectat cu coronavirus

Un reputat medic din Iași a fost diagnosticat cu noul virus. Doctorul lucrează la Institutul Regional de Oncologie, unde ocupă și o funcție de conducere.

A.M.S.,

medic iasi coronavirus

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Rezultatele analizelor au venit aseară târziu, când medicii infecționiști au confirmat diagnosticul de coronavirus.

    Medicul a fost plecat două zile în Franța. Când s-a întors în țară, acesta a mers direct la serviciu, dar a fost trimis acasă chiar de colegii săi.

    Citeste si: Pacientul zero al României a fost externat

    Urmează ca medicul să fie internat în spitalul de boli infecțioase. Surse citate de Realitatea PLUS spun că bărbatul nu a intrat în contact direct cu pacienții.

    Citeste si: Deputat, confirmat cu coronavirus

    medic iasi coronavirus

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Și soția sa a fost testată pentru coronavirus. Aceasta ocupă o funcție de conducere la spitalul de pediatrie din Iași și, spre deosebire de soțul său, a intrat în contact cu pacienții.

    Citeste si: Pandemia la nivel global- UE închide frontierele, adunările în lăcaşe de cult, interzise în Turcia şi Germania

    În prezent, se așteaptă rezultatele testelor. Dacă și aceasta va fi diagnosticată pozitiv, va fi internată la același spital.

    Citeste si: COVID- 19 face o victimă din elita lumii. Unul dintre geniile secolului XX a murit

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI