Agresorul este un cetățean francez în vârstă de 33 de ani, iar victima are 31 de ani și este din Maroc. Din primele informații, atacatorul i-ar fi aplicat victimei o lovitură de cuțit în zona abdomenului.

Victima a ajuns la spital

Incidentul a ieșit la iveală când victima a ajuns la spital. Medicul care a fost înjunghiat a avut nevoie de intervenție chirurgicală, iar acum se află în afara orcărui pericol.

Citeste si: VIDEO| Alertă într-un bloc din Câmpulung Muscel! Un locatar a găsit mercur în subsolul imobilului: ,,Ferească Dumnezeu să fi intrat un copil"

După ce cadrele medicale au examinat starea de sănătate a victimei, au ajuns la concluzia că leziunile ar fi putut să pună în pericol starea de sănătate a victimei.

Se pare că cei doi au mai avut neînțelegeri și în trecut.

Atacatorul a fost reținut și este anchetat în prezent pentru tentativă de omor.

O femeie din Cernavodă, înjunghiată de concubin, a reușit să sune la 112 înainte să leșine. Unul dintre copiii ei, înger salvator

Caz șocant la Cernavodă. Un copil şi-a ajutat mama să sune la 112 înainte să-şi piardă cunoştinţa după ce concubinul femeii a înjunghiat-o în zona picioarelor. Viața femeii a fost în pericol din cauza hemoragiei puternice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bărbat din Constanța a fost reținut și ulterior arestat pentru 30 de zile după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit concubinei sale, în prezența celor doi copii minori ai femeii.

Doar șansa a făcut ca femeia să nu își piardă viața în urma sângerării puternice. 

Citeste si: Un bărbat din Focșani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un adolescent

"Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale", au transmis polițiștii din Constanța.

Femeie înjunghiată, traumă uriașă pentru copii

Cum s-a ajuns la  scenele de violență extremă: după ce concubina îl părăsise pe bărbat, ea s-a mutat cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanța.

Potrivit presei locale, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 8 dimineața, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde a atacat-o pe femeie după ce aceasta a refuzat să se întoarcă la el. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Noi detalii au fost descoperite în dosarul dublei crime de la Iași. ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe lenjeria intimă a victimei

El i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, "astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secționarea pachetelor vasculo-nervoase și a planurilor musculo-tendinoase", viața victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a șocului hemoragic.

Viața femeii, salvată în ultima clipă

Viaţa victimei a fost salvată după ce a reuşit, in extremis, să sune la 112 înainte să leșine, cu ajutorul unuia dintre copiii minori.

"A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu mențiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecințe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic", mai spun polițiștii de la IPJ Constanța.

Citeste si: Bărbat de 30 de ani, înjunghiat pe stradă după un conflict spontan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si