Doctorul avea febră, tuse, dureri musculare când a fost testat pozitiv la coronavirus în aprilie, dar s-a recuperat iar testul a fost negativ în mai și iunie. La începutul lunii, doctorul a intrat în contact cu un pacient confirmat și apoi a fost testat din nou pozitiv.

Citeste si: Un fost ministru a murit în închisoare de COVID-19

Este a doua oară când s-a identificat la Sheba Medical Center o reinfectare, scrie Hotnews.ro.

Un pacient s-a recuperat, a ieșit din spital, apoi s-a întors cu inflamație severă la plămâni. Săptămâna trecută, dr. Maria van Kerkhove, de la Organizația Mondială a Sănătății, a explicat că există mai multe studii care încearcă să identifice pentru cât timp oferă protecție anticorpii pentru că studiile inițiale arată că imunitatea ar dura doar câteva luni.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea scriitorilor. A lăsat în urma lui legende 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a raportat sâmbătă un număr record de cazuri de contaminare cu noul coronavirus înregistrate în 24 de ore în întreaga lume, pentru prima dată de la debutul pandemiei- peste un sfert de milion.

Record de noi infectări cu coronavirus la nivel mondial

Pentru ultimele 24 de ore, OMS a anunţat aproximativ 260.000 de noi cazuri. Cel mai mare număr fusese înregistrat cu doar o zi înainte. Cele mai mari creşteri au fost în Statele Unite, Brazilia, India şi Africa de Sud.

Citeste si: S-a terminat distracția! Terasele vor fi închise pentru a stopa valul de infectări cu COVID-19

SUA reprezintă cea mai afectată ţară din lume, cu peste 3,7 milioane de cazuri şi mai mult de 140.100 de decese. Brazilia a raportat peste 2 milioane de cazuri şi mai mult de 78.700 de decese, iar India, peste 1 milion de cazuri şi 26.800 de decese. Africa de Sud este cea mai afectată ţară de pe continentul african, cu mai mult de 350.000 de cazuri şi aproximativ 5.000 de decese.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si