„Vom muri pe capete, din cauza incoştienţei. Doar voi ne puteţi ajuta! Fiţi responsabil. Masca, distanţare şi spălatul riguros al mâinilor. Încercăm să limitam şi noi ceva?!”, este mesajul medicului de la spitalul din Carei, citat de Presa SM.

În urmă cu câteva săptămâni, medicul atrăgea atenția că ne aflăm în pragul valului doi.

Citeste si: Coronavirus România 22 iulie 2020. Număr record de infectări în ultimele 24 de ore

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Suntem pe prag de val 2. Virusul e aici, se transmite comunitar. Sunt convins că trec zilnic pe lângă zeci de pacienţi asimptomatici, majoritatea fără mască, fără măsuri de distanţare socială, experienţa ultimelor zile mi-au dovedit asta. Vă rog, respectaţi numărul 2020 (anul curent): 20 de secunde minim de spălat pe mâini cât mai frecvent, 2 metri distanţă minimă şi 0 toleranţă faţă de nepurtarea măştii în zonele aglomerate”, este apelul lansat de medicul Alexandru Sava.

Nu a demisionat după declararea stării de urgență

La începutul pandemiei, medicul spunea că nu va demisiona după ce spitalul a fost desemnat spital-suport COVID-19.

„Sunt medic în Spitalul Municipal Carei. S-a declarat starea de urgenţă. Am fost desemnaţi spital-suport COVID-19. Eu cu siguranţă nu îmi voi da demisia, ruşine colegilor din ţară care au făcut-o, eu respect acel jurământ al lui Hipocrate.

Citeste si: Klaus Iohannis a adus azi o veste bună și o veste proastă. "Este foarte trist. Dar tristețea nu rezolvă problema" (VIDEO)

Sunt conştient că voi fi infectat cu SARS-Cov2, sunt conştient că voi cu toţii contaţi pe mine. Sunt soldat şi voi lupta pentru voi şi familia mea!”, declara dr. Alexandru Sava.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si