Close sidebar
Close sidebar

Medic stomatolog din Ploiesti, acuzat ca a refuzat sa trateze un copil autist

Conducererea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a demarat o ancheta dupa ce o mama a acuzat un medic stomatolog ca arefuzat sa ii trateze copilul pe motiv ca este autist.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Data afara din spital cu copilul de mana. Motivul? Nu ii trateaza maseluta plina de infectie pentru ca este autist. Va rog distribuiti sa nu se mai intample asa ceva si cu alti copilasi. Am fost impinsa, mi s-a smuls telefonul din mana”, a scris mama care acuza medicul pe Facebook.
Femeia sustine ca fiul ei nu a fost tratat de medicul stomatolog pentru ca este autist, noteaza Mediafax.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conducerea Spitalului Judetean Prahova a inregistrat reclamatia femeii si a inceput o ancheta interna.
”Ne-a semnalat pe mail. S-a declansat ancheta. Am solicitat sa ni se dea nota explicativa de la toti cei implicati. Din ce am inteles de la colegii din Unitatea de Primiri Urgente, luni seara a venit un copil cu un abces la masea. I s-a recomandat intai un tratament pe care mama l-a refuzat.

Dar nu am vorbit cu medicul stomatolog inca”, a declarat, pentru Mediafax, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Marius Nicolescu.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI