Close sidebar
Close sidebar

Medicii au anunțat-o că va avea gemeni. Descoperirea șoc după ce a născut: Era un copil cu două capete. Imagini șocante!

Cazul șocant care a uluit medicii! O tânără din Samarkand, Uzbekistan, se pregătea cu nerăbdare să devină mamă. După prima ecografie, medicii i-au dat o veste minunată: purta în pântece gemeni! Lucrurile au luat însă o cu totul altă turnură...

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Medicii au observat că ceva era în neregulă la ecografie. Li s-a spus că gemenii ar putea să fie siamezi. Atunci, specialiștii au recomandat o întrerupere de sarcină, însă tânăra nu a vrut sub nicio formă să renunțe la copil.

A venit și momentul mult-așteptat! Medicii au fost șocați când au scos bebelușul. Avea două capete și un singur trup. Medicii au descoperit că aproape toate organele bebelușului sunt dublate, în afara aparatului genital.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână

Medicii nu au mai văzut așa ceva

"Este un caz foarte rar, apare o dată la 220.000

de nașteri. În acest moment, este internat pe secția de Terapie Intensivă. Suntem optimiști. Ar putea duce o viață lungă și relativ normală”, a spus medicul Rakhmonov.

În acest moment, bebelușul și mama sa sunt internați în spital, fiind supravegheați de o echipă de medici și asistente.

Citeste si: Caz nemaiîntânlit: Ea este femeia care a rămas însărcinată cu nepoata ei

Se luptă să supraviețuiască

„Cazul este complex. Imaginați-vă că este ca și cum ai luat două persoane și le-ai înghesui într-un singur corp. Suntem în plin proces de teste și analize. Starea lui este stabilă. Vom face tot ce putem pentru a-l ajuta să supraviețuiască”, a adăugat medicul.

Citeste si: O fetiță de trei ani blocată între pereții a două clădiri a fost salvată la timp. Cine sunt salvatorii ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI