Oamenii legii au făcut semn autoturismului în care se aflau suspecții de furt, însă șoferul a ignorat semnalele și a demarat în trombă. După o urmărire ca în filme, hoții au abandonat mașina și au fugit pe câmp. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă de avertizare, însă fără succes. Așa se face că agenții au fost nevoiți să țintească spre hoți.

Citeste si: S-a apropiat de pătuțul bebelușului de 4 luni și s-a îngrozit. A chemat imediat medicii. Șocul pe care l-a avut o mamă din Roman

Unul dintre hoți, un tânăr de 21 de ani, a fost nimerit în picior. Deși grav rănit, el a continuat să fugă, să sară mai multe garduri. În cele din urmăm fugarului i s-a făcut rău. Potrivit informațiilor din presă, ceilalți doi hoți au încercat să-i oprească hemoragia, însă fără succes. Când au văzut că este din ce în ce mai rău, l-au abandonat în fața unei porți, unde a și fost găsit de polițiști.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

Citeste si: Anunț important pentru pensionarii din București. Ce se întâmplă cu abonamentele de călătorie GRATUITE

Oamenii legii au sunat la 112, iar medicii au încercat să-l resusciteze, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Trupul lui a fost băgat într-un sac și urcat în ambulanța care a porntit spre INML. Medicii au intrat în stare de șoc când au văzut că mortul a început să se zbată în sac. Aceștia l-au dus de urgență la spital unde a mai supraviețuit doar câteva ore, apoi a murit cu adevărat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si