Femeia a ajuns pe mâna medicilor și a fost dusă la Centrul de Primiri Urgențe de la Vatra Dornei în comă de gradul patru.

O femeie din Botoșani a băut până a murit

Femeia care era cunoscută ca o mare iubitoare de alcool nu a mai putut fi salvată de medici. Ea a mai fost transportată și în alte ocazii la spital în comă alcoolică.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Consumul de alcool la nivel global 

La nivel global, consumul anual de alcool este de 6,3 litri de alcool pur/persoană în vârstă de 15 ani și peste. Cu 10,9 litri de alcool pur/persoană, Europa este regiunea cu cel mai înalt nivel al consumului, urmată de continentul american, China, unele țări din Africa, sud-estul Asiei și regiunea Mediteranei de est. Aproximativ 266 milioane de europeni în vârstă de peste 15 ani consumă zilnic cantităţi reduse sau moderate de alcool (de până la 40 grame la bărbați și 20 grame la femei), iar 58 milioane (15% din europeni) depăşesc acest prag.

Aproximativ 20 milioane de persoane (6% din europeni) consumă mai mult de 60 grame de alcool la bărbați sau 40 grame la femei (consum dăunător, excesiv, de risc), 23 milioane de persoane sunt dependente de alcool (5% din bărbații  4 Europei și 1% din femei).

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

(European Commission, 2006:3; Furtunescu et al, 2013) Nouă din 10 persoane dependente nu primesc tratament.

(Rehm et al cit. Furtunescu et all, 2013) În toate regiunile, bărbaţii sunt mai frecvent consumatori de alcool, experimentează de patru ori mai frecvent episoade de consum excesiv. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si