Close sidebar
Close sidebar

Medicii de la Floreasca amana externarea avocatului Daniel Ionascu - Au aflat ASTA la control si lucrurile se complica! "Ma simt din ce in ce mai rau!"

Celebrul avocat Daniel Ionascu a suferit in urma cu doua zile un accident rutier grav. Desi initial s-a crezut ca starea lui de sanatate este mult mai rea, lucrurile au evoluat spre bine si totul parea ca este sub control.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei bine, se pare ca lucrurile se complica si el nu va fi externat nici astazi. Medicii i-au efectuat un control amanuntit, l-au monitorizat si au luat decizia de a nu ii da drumul acasa.

Reprezentantii spitalului nu au oferit nicio informatie despre starea lui de sanatate si momentan nu se stie care sunt problemele avocatului.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Ieri, intr-un interviu acordat, Daniel Ionascu spunea ca incepe sa se simta mai rau, acest lucru fiind probabil decisiv pentru ramanerea sa in spital pentru inca o zi, noteaza cei de la spynews.ro.

"Culmea lui Dumnezeu, ma asteptam sa ma simt mai bine, dar in schimb ma simt usor mai rau.

De abia acum incep saisi faca aparitia tot felul de dureri in diferite zone, dureri pe care nu le-am simtit din cauza socului. De dimineata am facut tot soiul de investigatii, s-au elucidat toate problemele si am inteles ca nu sunt probleme din punct de vedere radiologic, ci doar niste chestiuni normale care apar in urma unui astfel de accident", declara Daniel Ionascu in urma cu o zi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI