Close sidebar
Close sidebar

Medicii de pe Ambulanta trag un semnal de alarma: "Suntem in stare sa omoram oameni facand rescucitare pe ambulanta cu aparatura pe care o avem"

In loc sa salveze vieti, medicii de pe Ambulanta au grija sa nu piara ei de fiecare data cand merg la o interventie. Autospecialele ar fi trebuit scoase din uz la cum arata! Nici nu mai este de mirare ca echipajele ajung de multe ori cu intarziere, iar starea pacientilor se agraveaza.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Florin Cobzariu, medic SAJ Timis: Suntem in stare sa omoram oameni facand rescucitare pe ambulanta cu aparatura pe care o avem.

Este declaratia socanta facuta de un medic de la ambulanta, constient de faptul ca, in loc sa salveze vieti, ar putea lua, din cauza dotarilor proaste!

-Poate sa te lase frana, poate sa te lase orisice.

- Improvizatie. Ce ati facut aici practic? Am legat-o cu o sarma. Ca sa tine targa. Sa nu cada bolnavul de pe ea.

Ora 11. Suntem in curtea Serviciului de Ambulanta Timis, unde un mecanic se chinuie sa repare o salvare.  Alte 15 sunt in service din cauza defectiunilor.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Ora 12. Aceeasi ambulanta, plecata cu doar o jumatate de ora din service, se intoarce. In drum spre o solictare din Lugoj a luat foc in trafic.

-A iesit foc pe aici, fum, si prin fata.

 

Defecte, ruginite, carpite.  In aceste bombe pe roti sunt transportati bolnavii. Recordul la uzura il detine o masina care, pe bord, are afisati 843 de mii de kilometri.

4 mii de ambulante noi urmeaza sa fie cumparate in urmartorii 4 ani, promit autoritatile. Pe langa pericolele la care sunt expusi pacientii si cadrele medicale, cei din urma au mai primit o lovitura: diminuarea salariile.

VIOLETA NACA: "Este trist. Eu il consider un moment de disperare, de umilinte"

Violeta Naca este asistenta care a ajuns printre primii la victimele infernului din Colectiv si spune ca i-a ajuns cutitul la os.

"Imaginati-va o secunda fara ambulanta in Bucuresti, o ora, o zi"
"Se spune ca o secunda salveaza o viata. Ai salvat o viata, ai salvat o lume si cred ca am spus tot"

Ambulantierii ameninta cu greva generala.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI