Plângerea penală în cazul medicilor falși care au operat-o pe fosta Miss România este depusă încă de anul trecut, însă acum au ajuns în fața polițiștilor și au fost reținuți.

Citește și: Fosta Miss România 2019, la un pas de tragedie, după ce a ajuns pe mâinile unui medic fals

“Medicii falși care aproape că au mutilat-o pe fosta Miss România și împotriva cărora am depus încă de anul trecut plângere penală, au fost reținuți de către polițiști.

Amintesc că fosta participantă Miss Romania risca să fie mutilată din pricina infecției provocate de extracțiile efectuate fară respectarea regulilor de igiena sanitară, practicate de către persoane ce pretindeau că sunt medici dentiști. Motivul pentru care a apelat la aceștia a fost acela ca erau bine promovați online cu privire la stomatologia de urgență în afara orelor normale de program.", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: A fost desemnată câștigătoarea Miss Univers 2023. Ea este noua regină a frumuseții

Fosta Miss România a ajuns la un cabinet stomatologic non-stop

Fosta Miss România a ajuns la un cabinet  stomatologic non-stop  cu o durere insuportabilă de măsea. Pretinsul medic i-a scos măseaua sub care se ascundea o infecție, fără o radiografie înainte de asta.

Citește și:  VIDEO| Cazul „Abatorul de Copii”. Medicul ginecolog Florian Robe este acuzat oficial de tentativă de omor UPDATE Ce au transmis procurorii

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După extracție, aceasta a fost tratată cu paracetamol timp de trei zile, iar ulterior a ajuns la urgențe, iar acum riscă să fie tăiată pe față pentru a-i fi scoasă infecția localizată sub mandibulă.
Filmările făcute în clinică surprind declarațiile oferite de personalul de la curățenie.

Citește și:  A lucrat ani la rând la Protecția Copilului având o diplomă falsă

"A fost deja depusă plângerea penală și probabil că este necesară o verificare a tuturor clinicilor pentru că în spatele unor anunțuri pe internet se ascund persoane care pentru câteva sute de lei, din nepricepere, pot să te omoare.
Ca să fie tabloul complet, “stomatologii” încă scot dinți în miez de noapte.", declară avocatul Adrian Cuculis.

Citește și:  Medic din Pitești, suspectat că ar fi luat mită de la cel puțin 20 de pacienți. A fost deschis dosar penal

Medic din Pitești, suspectat că ar fi luat mită de la cel puțin 20 de pacienți. A fost deschis dosar penal

Un medic din Pitești este suspectat că ar fi luat mită de la minim 20 de pacienți. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:   Trei români au încercat să înșele o femeie, de afaceri, cu 400.000 de euro. Au fost reținuți imediat de către oamenii legii

Polițiștii și procurorii au făcut, în cursul zilei de miercuri,    percheziții     la Spitalul Județean Pitești, un medic fiind suspect de luare de mită de la cel puțin 20 de pacienți.

Autoritățile au deschis un dosar penal. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si