Close sidebar
Close sidebar

Medicii i-au ucis bebelusul in timpul operatiei de cezariana. "Ne cerem scuze!", le-au spus parintilor devastati

O operatie de cezariana s-a transformat intr-o adevarata tragedie din cauza malpraxisului medical. Ce s-a intamplat in sala de operatie este ingrozitor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caz infiorator de malpraxis in Marea Britanie, acolo unde medicii ginezologi au taiat capul unui bebelus in timpul operatiei de cezariana. "Ne cerem scuze!", aceasta a fost singura reactie a reprezentantilor spitalului fata de parintii distrusi de durere.

In timpul interventiei, medicul a facut o incizie atat de adanca, inca i-a taiat si scalpul bebelusului. Acesta a suferit o hemoragie puternica, iar la cateva ore dupa operatie a murit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In timpul operatiei de cezariana, medicul i-a taiat atat de tare capul copilului meu, incat acesta a murit. Sunt o mama buna, dar medicul mi-a rapit aceasta sansa. A fost cea mai dureroasa experienta pe care am trait-o vreodata si nu stiu cum vom putea trece peste aceasta pierdere!", a declarat femeia care visa sa isi tina baietelul la piept.

Sursa: au.news.yahoo.com

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI