O tragedie a curmat viața unui copil de doar 8 ani. Micuțul a murit în timpul cursului de înot, sub ochii tatălui, dar și a instructorului.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje. În zadar au încercat medicii să-l readucă la viață pe băiat, micuțul fiind declarat decedat.

„La data de 19 august anul curent, la ora 16.45,

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat prin SNAU 112 că un minor s-ar fi înecat, într-un bazin de înot din localitatea Ștei. La fața locului, polițiștii din Vașcău și Nucet au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 8 ani, din comuna Lunca. Din primele investigații, acesta s-ar fi aflat, însoțit de un membru al familiei, la un curs privat de înot, organizat de un instructor de înot, în bazinul respectiv”, se arată într-un comunicat al Poliției Bihor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a decis să facă în joacă un test ADN și a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin- antena3.ro

Rezultatele autopsiei au scos la iveală adevărata cauză a morții minorului. Se pare că micuțul ar fi avut probleme cu inima. Familia, dar și instructorul copilului sunt în stare de șoc, având în vedere faptul că medicul îl declarase apt pentru sport pe băiat.

Filip murit la 8 ani, la înot, după ce medicul l-a declarat apt pentru sport

Familia micuțului de 8 ani este devastată.

Tatăl copilului a făcut declarații cutremurătoare după moartea fiului, acesta înecându-se sub ochii lui.

"Eram la un metru si jumatate de el, era pe plută și dădea din picioare. La un moment dat am văzut pe fața lui că s-a speriat de ceva. Probabil pentru că a văzut că nu înaintează. Claudiu, instructorul, era lângă mine, l-a văzut și a sărit, l-a întors la mal. S-a ridicat pe picioarele lui, a strigat o dată "tati" și deodată s-a lăsat jos..." , a declarat tatăl micuțului.

Rezultatele autopsiei au confirmat cauza morții tragice a minorului. Se pare că medicii au descoperit că băiatul avea probleme cu inima. Surprinzător este faptul că, deși minorul a decedat din cauza problemelor de sănătate, medicii i-ar fi oferit o adeverință în care constatau că ar fi apt pentru practicarea înotului.

La o zi de la moartea băiatului, ies la iveală noi detalii despre istoricul medical al acestuia. Părinții copilului au mărturisit că băiatul ar fi semnalat și în trecut mai multe probleme, semanlând un episod asemănător, dar care nu părea atât de grav.

"Am  fost la control cu el după, că ne-am gândit să nu aibă probleme la cap, dar nu i-a găsit nimic la creier. A zis că poate să se pronunţe, dar la muşchiul inimii i se pare ceva suspect”,  a

declarat mama micuțului.

Citeste si: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor: "Cei mai mulți sunt doar șocați și râd"- radioimpuls.ro

Citeste si: O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și "pasată cu un blender" de soțul ei. Detaliile unei crime care a șocat Europa- antena3.ro

Instructorul copilului aduce acuzații medicilor. Acesta este revoltat că doctorii eliberează adeverințe medicale fără verificările necesare, lucru care poate conduce către tragedii.

"Mie îmi trebuie o dovadă referitoare la situația de sănătate a copilului pentru că nu pot să-mi asum... ferească D-zeu! Uitați ce s-a întâmplat", a declarat instructorul de înot.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si