Acelasi lac pe care tanarul a fost cautat cu sonarele si scafandrii in ultimele 4 zile. Potrivit familiei, cadavrul prezenta urme de violenta, astfel ca ipoteza unei crime se contureaza acum tot mai mult.

Potrivit constatarii preliminare a autopsiei, medicul legist a aratat ca "decesul s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute". Altfel spus, Adrian ar fi murit in urma inecului. "La autopsie nu s-au constatat leziuni traumatice interioare sau exterioare", ar fi afirmat medicii.

"Pruncul meu nu avea dusmani, a fost de omenie". Sunt cuvintele unui tata indurerat care, timp de 4 zile, si-a cautat fara incetare copilul.

"Suntem disperati, l-am gasit mort. Am fost sunati din Timisoara ca e mort pe lac si am sunat noi la politie si am venit aici", spune Viorica Codrea, matusa lui Adrian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"In jurul orelor 22:30 am fost informati despre faptul ca pe lacul din Ocna Sugatag Politia a identificat un cadavru care plutea pe luciul apei. Detasamentul de Pompieri Sighet a intervenit cu un echipaj cu barca pneumatica pentru recuperarea cadavrului.

Acesta a fost predat organelor de politie pentru continuarea cercetarilor", a precizat Ioan Muresan, inspector sef ISU Maramures.

Familia, prietenii, dar si o tara intreaga- cu totii au trait aseara dezamagirea odata cu aflarea cumplitei vesti. Potrivit familiei, care a fost solicitata sa identifice cadavrul, Adrian pare sa fi fost victima unei crime.

"- Ce credeti in acest moment?
- Ca a fost omorat.

Altceva nimic. Ca e batut, e umflat tot, si gura e sparta si tot. Nu au descoperit (Politia- n.n) de atatea zile nimic. Deci nimic, de sambata nimic n-au descoperit si ceva a fost. Familia e distrusa, un copil e mort si politia nu aresteaza pe nimeni", spune matusa lui Adrian.

La randul sau, Ioana Vida, nasa lui Adrian, e de parere ca "e o moarte invaluita in mister. A fost gasit unde a fost cautat de 4 zile. Au venit scafandrii, au venit cu barca cu scanner. Ce sa mai intelegem cand ne spune ca 99% nu e acolo?!"

Trupul neinsufletit al tanarului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei pentru efectuarea autopsiei. Adrian urma sa implineasca 17 ani peste doar 5 zile.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si