După ce fratele vitreg al bărbatului decedat a adus la cunoștința polițiștilor suspiciunile sale legate de moartea acestuia, medicii legiști au intervenit și au efectuat o examinare a corpului. După investigații și analize, medicii au stabilit că bărbatul suferea de TBC și aceasta a fost cauza morții sale.

Citește și: Interlopul „Sandokan” din Târgu Jiu s-a predat singur la poliție pentru că „așa fac șmecherii”. Este acuzat pentru tentativă de omor

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, care locuia în Samarinești în casa mamei sale, a fost găsit mort în urmă cu patru zile. Familia a chemat medicul de familie, care a eliberat certificatul de deces, însă fratele vitreg al bărbatului, care locuiește în Timișoara, a sunat la numărul de urgență 112 și a exprimat suspiciuni cu privire la cauza morții.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost ridicat de polițiști și dus la Serviciul de Medicină Legală din Gorj pentru a fi examinat. În ziua în care era programată înmormântarea, preotul și sătenii au constatat că trupul bărbatului dispăruse și nu a putut fi condus pe ultimul drum.

Situație dramatică în Gorj: corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost ridicat de polițiști în ziua înmormântării

Înmormântarea unui bărbat de 50 de ani din Gorj a fost anulată după ce trupul acestuia a fost ridicat de polițiști. Fratele bărbatului decedat susține că are suspiciuni privind cauza morţii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Trupul bărbatului a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei, deși medicul de familie a eliberat certificatul de deces fără a constata suspiciuni cu privire la cauza morţii. 

Citește și: Noi detalii în cazul americanului din Cluj care și-a luat soția româncă ostatică și s-a urcat pe acoperișul casei! Este obligat să meargă la psihoterapeut

Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a stins din viață pe data de 8 Aprilie, la locuința mamei sale din localitatea Samarineşti, județul Gorj.

Medicul de familie a constatat decesul și a eliberat certificatul de deces fără a observa ceva neobișnuit, însă fratele vitreg al bărbatului este de altă părere.

”La data de 10 Aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi de către un bărbat de 62 de ani, din judeţul Caraş Severin cu privire la faptul că fratele său vitreg a decedat la locuinţa mamei lor din comuna Samarineşti, având suspiciuni asupra cauzei decesului.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că la data de 8 aprilie a.c.,

bărbatul 50 de ani, din comuna Slivileşti a decedat la locuinţa mamei sale din comuna Samarineşti, în cauză fiind eliberat certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Având în vedere aspectele sesizate de către bărbatul  de 62 de ani, la data de 10 aprilie s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, informează Poliţia Judeţeană Gorj.

Citește și: „Era posedat”. Cadavrul unui copilaș cu dizabilități, căutat în curtea unei case. Mama băiețelului l-ar fi vândut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si