Potrivit medicilor legiști, tânăra a suferit o hemoragie intracraniană, iar apoi a intrat în stop cardio-respirator.

Surse juridice au declarat pentru Gândulpolițista ar fi apăsat pe trăgaci când avea pistolul la tâmpla dreaptă. Oamenii legii au observat că pe mâna acesteia exista praf de pușcă și arsuri în jurul plăgii.

Citeste si: Ce mesaj bizar a primit Adela pe telefonul ei după moarte?! Tatăl agentei este militar de carieră, implicat în politică

Medicii legiști continuă examinarea

Medicii legiști urmează să facă și examenul histopatologic. Aceștia vor preleva mostre din fiecare organ. Examenul va stabili dacă tânăra polițistă consumase anumite substanțe înainte de a apăsa pe trăgaci.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Adela, polițista de 25 de ani, a acoperit zgomotul produs de împușcătură. Aceasta s-a sinucis cu arma din dotare chiar în timpul serviciului.

Citeste si: VIDEO- Ea este polițista care s-a sinucis în această dimineață. Loredana avea 25 de ani și era căsătorită de doar câteva luni

Aceasta a așteptat ca în gară să sosească un tren și să facă mult zgomot, apoi a recurs la gestul necugetat, fiind găsită ulterior de șeful ei.Deși

soțul ei a anunțat că femeia nu mai răspunde la telefon, tânăra a fost găsită mult prea târziu și nu s-a mai putut face nimic.

Nimeni nu ar fi bănuit că ar fi putut să aibă loc o asemenea tragedie, asta deoarece Adela nu prezenta a avea vreo problemă, ci lucrurile pe care le afișa arătau că are parte de o viață fericită alături de proaspătul ei soț. Conform primelor informații oferite de oamenii legii din Mehedinți, ea a decis să se omoare din cauza problemelor apărute în cuplu.

Pe rețelele de socializare, cei doi apar împreună fericiți în numeroase fotografii. 

Citeste si: Un bărbat și-a ucis iubita, apoi s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta din spate a mașinii: „Am iubit-o prea mult”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si