Close sidebar
Close sidebar

Medicii timisoreni au terminat de efectuat autopsia fetitei de patru ani ucisa de mama ei. Asta e modul cumplit in care a murit micuta

Cazul de la Timisoara este in atentia opiniei publice. O educatoare si-a ucis fiica de numai patru anisori si apoi a vrut sa se sinucida.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia i-a taiat venele fiicei sale si apoi a inecat-o in cada. Surse din cadrul IML Timisoara au dezvaluit ca fata a murit prin asfixiere si ca nu ranile i-au provocat moartea.

Mai mult, ei au descoperit un detaliu cumplit. La necropsie au aflat ca fetita s-a luptat cu mama ei in incercarea de a supravietui, dar nu a reusit sa ii tina piept mamei ucigase.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Medicii au spus ca Oana Net nu i-a taiat venele fiicei sale, asa cum se spusese initial, ranile de pe incheieturile sale fiind superficiale, iar venele si tendoanele nu au fost afectate, noteaza jurnalistii de la opiniatimisoarei.ro.

Educatoarea criminala a fost retinuta, iar astazi urmeaza sa fie adusa in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI