O femeie internată la maternitatea din Buzău, și-a pierdut copilul înainte de naștere. Deși urma să nască natural, medicii au constatat că bebelușului nu-i mai bătea inima.

Familia a depus plângere împotriva medicilor pe care îi asigură de neglijență

Tânăra ce urma să devină mamă, este în vârstă de 19 ani și a ajuns la spital după ce au apărut primele contracții puternice.

"Când au luat-o durerile, marţi, am chemat Salvarea, am adus-o aici, a fost de gardă domnul doctor Neacşu, a văzut-o şi a zis ca poate să nască normal şi a lăsat-o într-un salon, în pat şi a zis să aştepte să intre în travaliu. Dimineaţa m-a sunat fata, plângea şi zbiera în salon, că venit şi i-a spus că a murit copilul în ea. La Buzău, totul numai bani. Nu ai bani, mori în maternitate", a spus revoltată mama fetei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: În primele trei luni din 2021, 106 copii au fost părăsiți în maternități și unități sanitare

Medicii au constatat mult prea târziu că inima bebelușului nu mai bate

Familia fetei acuză medicii care au tratat-o de lipsă de interes. Conducerea Spitalului Județean de Urgenta Buzău s-a autosesizat în acest caz și a declanșat o ancheta internă. 

"Referitor la acest caz, conducerea spitalului a demarat o anchetă pentru a astabili cauzele care au dus la acest eveniment nefericit. Pacienta va fi consiliată de psihologul spitalului, iar cauza decesului va fi dată de catre necropsia nou-născutului care va fi făcută în zilele urmatoare", a spus Adriana Bunilă, purt de cuvânt SJU Buzău. 

Citeste si: Cel mai tânăr pacient internat cu COVID-19 la Iaşi este un bebeluș de 13 zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si