Mircea Parasca este internat la Spitalul Judetean din Timisoara in stare grava. Menestrelul are mai multe probleme de sanatate, iar medicii vor sa ii taie piciorul. Muzicienii din Timisoara organizeaza azi pentru el un concert caritabil.

"Am mai multe probleme. Sufar de boala fumatorului.

Dar cealalta boala este mai cumplita. E vorba de hidrosatelida, despre medicina nu cunoaste prea multe lucruri. Nu se stie cauza, nici tratament nu prea exista. Asa ca sufar. Slabesc pe zi ce trece, inghit foarte greu, dar sunt incarcat pozitiv. Medicii trebuie sa se decida. Se taie picioarele, nu se taie... La piciorul drept e cangrena. E foarte grav. Piciorul stang mai merge”, a declarat, pentru adevarul.ro, Mircea Parasca.

Concert umanitar in Piata Sf.Gheorghe

Primaria Timisoara organizeaza astazi, de la ora 17.00, un concert umanitar, pentru sustinerea lui Mircea Parasca. Si-au anuntat prezenta la evenimentul din Piata Sfantul Gheorghe Ilie Stepan si Horia Crisovan, Vadim Cruscov, trupele Peregrinii si Vest Phoenix Cover, care se vor alatura artistilor stradali ce vor concerta.

Si Mitropolia Banatului s-a alaturat evenimentului caritabil. in Catedrala Mitropolitana se afla o urna in care se strang bani pentru Mircea Parasca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu la acest spectacol de caritate. Dar ma bucur ca nu am fost uitat in aceste momente grele. Nu m-am asteptat sa sara asa multa lume pentru mine", a spus artistul.

De la spital, Mircea Parasca va pleca spre un centru de primire, pentru ca nu are o casa, nici apartinatori.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si