Potrivit unor surse, medicul este în izolare și așteaptă rezultatul testului RT-PCR. Rafila a făcut și un test rapid pentru COVID, rezultatul fiind negativ.

Testul rapid de COVID făcut de către Alexandru Rafila a ieșit negativ

În altă ordine de idei, Alexandru Rafila urmează să fie propus de PSD pentru funcţia de premier. El a fost prezent duminică, în ziua alegerilor, la sediul central al partidului.

Rafila a deschis lista PSD la Camera Deputaţilor.

Citeste si: Carantina în București, subiect discutat de urgență azi la Primăria Capitalei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: BEC rezultate parlamentare 2020. Se renumără voturile! Decizie ŞOC de ultimă oră

Gabriela Firea îl dorește pe Alexandru Rafila în funcția de premier al României

Astăzi, 12 decembrie 2020, Gabriela Firea a declarat faptul că doreşte să fie respectat votul cetăţenilor şi anume să fie premier Alexandru Rafila iar în jurul acestuia să fie realizată guvernarea, chiar şi în minoritate în Parlament.

„Ca senator, deocamdată am fost aleasă pe listă, dar trebuie să depun jurământul, eu vrea ca românii să fie respectaţi şi apreciaţi. Votul lor a fost ferm pentru schimbarea Guvernului. De aceea îmi doresc să se respecte realitatea izvorât prin vot şi anume premierul Alexandru Rafila şi în jurul domniei sale să fie realizată o echipă guvernamentală, chiar şi în minoritate în Parlament. Aceasta e dorinţa mea şi ca cetăţean şi ca viitor reprezentant în Parlament.

Şi în formula Guvern PSD şi în formula Guvern de uniune naţională în care premierul să fie din partea PSD. Aşa este normal ”, a declarat prim-vicepreşedintele PSD. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si