Close sidebar
Close sidebar

Un medic a omorât un deținut și a torturat alte 18 persoane. Totul s-a întâmplat în penitenciar

Un medic a ucis un deținut, într-o închisoare. Bărbatul a torturat alte 18 persoane și a fost condamnat.

Georgiana Balaban,

Medicul sirian a omorât un om și a torturat alți 18.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alaa Mousa este un medic sirian de 36 de ani. El a ucis un om și a torturat alți 18. Oribilele fapte au avut loc într-o închisoare, iar acum procurorii l-au arestat și l-au condamnat la închisoare.

Citeste si: O femeie a decedat după ce un individ a împins-o în fața metroului, în urma unui atac rasist

Medicul este acuzat acum de uciderea unui deținut și de torturarea a 18 persoane. Sirianul a ajuns în Germania în 2015 pentru o viză de muncitori calificați, după ce a lucrat la o închisoare militară din orașul Homs, Siria.

Citeste si: O profesoară de 22 de ani a fost ucisă în bătaie. Un român stabilit în Irlanda este principalul suspect

De ce a recurs medicul la acest gest

Bărbatul a torturat un bărbat din închisoare, apoi i-a administrat o injecție letală. Conform Poliției, el a săvârșit crima penntru a-și arăta „puterea absolută”. De asemenea, Mousa este acuzat de torturarea a 18 persoane. Se pare că acesta ar fi turnat lichid inflamabil pe rănile unui deținut, după care i-a dat foc. Victima ar fi rămas fără dinți în urma faptei oribile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Revoltă după crimă în Bolintin

Principalul martor al crimei este Ahmad, un fost prizonier, Într-o închisoare din Homs. Alaa a fost chemat în ajutorul unui deținut care suferea un atac de epilepsie, iar apoi l-a lovit pe pacient cu pumnii în față, cu piciorul în cap, după care l-a rănit cu o țeavă de plastic.

Victima a murit după câteva zile, iar decesul ar fi fost cauzat de pastilele pe care acesta i le recomandase.

Procurorii susțin că unii deținuți au fost grav răniți prin lovire. Bărbatul a lucrat în mai multe locuri ca ortoped, înainte de a fi arestat. Se pare că Alaa Mousa nu le oferea deținuților ajutorul și îngrijirile necesare, ci îi tortura cu sânge rece.

Citeste si: Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași, rugat de un apropiat al victimei să meargă la casa unde a avut loc masacrul

De asemenea, autoritățile îl acuză pe Alaa Mousa de tortura a 18 persoane, uciderea unui deținut, vătămare psihică și fizică gravă. Oamenii legii s-au ocupat de cercetarea cazului, iar medicul a fost condamnat în Germania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI