Close sidebar
Close sidebar

Medicul care l-a operat pe baietelul ce a murit intr-un spital privat a refuzat sa fie audiat de catre procurori

Medicul care l-a operat pe baietelul care a murit intr-un spital privat din Capitala este suspectat de ucidere din culpa. Laura Balanescu a fost chemata astazi de procurori, insa, a refuzat sa fie audiata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Insotita de un avocat, Laura Balanescu a ajuns dis de dimineata in fata procurorilor. Medicul chirurg a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca are calitatea de suspect in cazul mortii micutului de un an si 10 luni ce a pierit in urma unei operatii de rutina.

Ucidere din culpa spun procurori ca ar fi savarsit medicul chirurg, care a refuzat sa fie audiat. Le-a cerut anchetatorilor timp de gandire si posibilitatea de a studia dosarul inainte de a da o declaratie oficiala.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

La cateva zile de la decesul micutului Stefan, doctorul declara ca nu stie ce i-ar fi putut cauza hemoragia interna ce i-a adus sfarsitul.

Procurorii urmeaza sa stabileasca acum daca in afara de medicul chirurg, mai sunt si alte persoane ce urmeaza sa fie trase la raspundere pentru uciderea micutului Stefan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI