Medicul care a fost dat mort de coronavirus a fost un caz special în timpul pandemiei. Postul Digi24 a difuzat, la finalul lunii martie, știrea conform căreia sefa secției ATI de la Spitalul Gerota a murit de coronavirus. Informația dată de Digi24 a fost infirmată, la aproximativ o oră, de secretarul de stat Raed Arafat.( vezi câți oameni a ucis coronavirusul în întreaga lume)

Citeste si: Coronavirus Romania: Cinci infirmiere infectate au refuzat să aibă grijă de copiii internați

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii: Avem un nou epicentru al pandemiei de coronavirus

Citeste si: Carmen Harra, avertismentul de care se temea toată lumea! Ce urmează după pandemia de coronavirus

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform paginademedia.ro, Digi24 a difuzat, serile trecute, un interviu cu medicul despre care a dat, în urmă cu două luni, că ar fi murit de coronavirus. Carla Tănasie, cea care a spus atunci informația pe post, a stat față în față cu Alida Moise, șefa secției ATI, de la Spitalul Gerota. În debutul interviului jurnalista postului de știri a cerut iertare pentru informația dată „pe surse”, despre care a spus că „este singura greșeală pe care am făcut-o în cariera de jurnalist”.

Citește CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si