Close sidebar
Close sidebar

Medicul-erou din Apuseni, Radu Zamfir, a devenit tata pentru a doua oara! Sotia sa a nascut o fetita pe care o vor boteza Sonia Elena

Radu Zamfir, medicul care a impresionat o intreaga Romanie in accidentul aviatic din Apuseni din urma cu doi ani si jumatate, are, acum, motive de sarbatoare. Sotia sa, Diana, i-a daruit, recent, o fetita.

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

In 20 ianuarie 2014,  Radu Zamfir devenea, in fata opiniei publice din tara noastra, un adevarat erou, dupa ce o aeronava cu cadre medicale pilotata de Adrian Iovan s-a prabusit in muntii Apuseni!

In accidentul aviatic din Apuseni au murit pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion Acum, la distanta de doi ani si jumatate, medicul Zamfir a depasit momentele grele, ba a primit, cum spune chiar el, un dar din partea lui Dumnezeu: a devenit din nou tata. De altfel, intr-un interviu acordat, in exclusivitate, pentru stirilekanald.ro, el considera venirea pe lume a micutei Sonia Elena o adevarata binecuvantare.

Reporter: Domnule doctor Radu Zamfir, in primul rand, felicitari! Sunteti din nou tata si tot de fetita…

Radu Zamfir: Multumesc mult! E adevarat, sotia mea, Diana, a nascut acum trei saptamani o minunatie de fata si toata familia este fericita.

Acum pot sa spun ca ma simt cu adevarat implinit.

Reporter: Cum a fost nasterea, una usoara sau, dimpotriva, au existat complicatii?

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

R.Z. Sincer, totul a decurs foarte bine. Sotia mea a dorit foarte mult sa nasca natural si chiar s-a pregatit pentru aceasta procedura medicala in perioada sarcinii. Diana a considerat ca ar fi mai sanatos asa, ca organismul se reface mult mai usor si ar fi fost foarte bine si pentru copil. Din pacate, contractiile au apucat-o mai devreme cu o saptamana inainte de 24 iulie, data la care preconizase sa ajunga la spital si, astfel, au fost luate alte decizii de moment.

Desi ajunsese la termen, doctorii de la Spitalul Malaxa au decis ca ar fi indicat sa recurga la cezariana, pentru a fi in siguranta atat ea, cat si bebelusul.

Reporter: Sa intelegem ca a nascut destul de repede din momentul internarii in spital?

R.Z. Da, in aceeasi zi, la cateva ore de la internare. Totul a decurs foarte bine. Diana a nascut o fetita sanatoasa, de 3,300 kg, pe care o vom boteza Sonia Elena.

Acum, ambele se simt foarte bine si nu exista nici cea mai mica problema din punct de vedere medical. Micuta este cuminte, linistita, ce sa mai… o minunatie de fata.

Dr. Radu Zamfir este medic la Spitalul Fundeni Reporter: Lavinia, cealalta fiica a dumneavoastra, in varsta de noua ani, cum si-a primit surioara?

R.Z: Ea este extrem de fericita si vrea sa se implice in tot. Se ofera voluntara, sa aiba grija de Sonia, si tot timpul sta pe langa ea. Nu este geloasa, cum se intampla in alte cazuri, din contra, asa cum spuneam, o ajuta foarte mult pe mama ei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Reporter: Dumnevoastra va implicati in cresterea micutei?

R.Z. Da, in masura posibilitatilor, am si eu grija de ea, ca orice tata responsabil. Acum am doua fetite, pe care le iubesc enorm si sper sa le ofer suportul de care au nevoie.

Radu Zamfir s-a facut remarcat in fata opiniei publice in urma cu aproape trei ani, cand o aeronava care transporta cadre medicale pentru o interventie de transplant, pilotata de Adrian Iovan, s-a prabusit in Muntii Apuseni. Doctorul, desi ranit grav, a incercat, atunci, din rasputeri, sa salveze viata colegilor sai, Catalin Pivniceru si Valentin Calu, a copilotului, aflati intr-o stare precara, dar si pe cea a comandantului si a rezidentei Aura Ion. Dupa interventii la limita imposibilului, el a reusit sa faca minuni pentru primii trei, insa Iovan si tanara nu au avut nicio sansa, din pricina impactului puternic cu solul. Zamfir a fost considerat, la acea vreme, medic erou, intrucat el a fost cel care a sunat la 112 si, totodata, a fost cel care s-a asigurat, pana la venirea autoritatilor, cat a putut de starea de sanatate a tuturor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI